All I want for Christmas is you

Hehe. Ştim cu toţii melodia. Ce mă freacă pe mine la icre e faptul că anul trecut, de Crăciun, bineînţeles, în Marea Britanie, a fost declarată cea mai proastă melodie de Crăciun. Pentru simplul fapt că posturile de televiziune şi radio sunt suprasaturate cu ea şi cu coveruri ale ei în perioada sărbătorilor. Ciudaţilor. Arahnofobilor. Da, da, nu are nicio legătură. Dar mi se pare o nedreptate crasă. Nu sunt mare fan Mariah Carey, dar îmi place “All I want for Christmas”, pentru simplul fapt că… are nişte versuri drăguţe.

Şi în timp ce eu mă revolt aici, fără să-i pese nimănui, în lumea asta imensăăă, sunt melodii jalnice, penibile, teribile, groaznice, revoltătoare, jenaaaante, cu temă de sărbătoare. Melodii care efectiv ar merita premiul de “Mulţumesc, îmi sângerează urechile”, melodii care propulsează performerii lor în topul celor mai huiduite persoane în universul cultural sau cât de cât cultural. Persoanelor care compun/interpretează/difuzează/uploadeză/fredonează aceste melodii le doresc un sincer şi plin de căldură “ardeţi în iad”.

Pentru efect, propun să vă delectaţi cu o melodie minunată, cu multiple valenţe educative, plină de sens, sensibilitate, emoţie şi ce mai vreţi voi. Muzica, maestro!

No comments:

Post a Comment