Fără titlu

Spânzuraţi-vă! Mai subtil nu o pot spune. Acum, că tot e sarbatoare, şi bengoşeniile voastre e mare credincioşi, daţi-vă dreaq foc, şi vă îngropăm pe gratis la marginea oraşului. Într-o pubelă. Şi pubela o umplem cu dinamită pentru.. artificii. Faceţi un bine umanităţii şi aliniaţi-vă la execuţie, specii călcate de tren care esteţi. Da, de sărbători sunt cumva SĂTULĂ de sexonei, gigoloi, prinţese, brunethe, valoroşi, versaţi şi alte specimene asemenea. Vai de voi! Ştiţi la ce vă folosesc şireturile? Alea trebuie legate în jurul gâtului şi agăţate de vârful bradului, morcovarilor.

Sunt un pic de rasistă. Un pic mai mult. Aşa că duceţi-vă de unde mongolia mea aţi venit şi nu vă mai întoarceţi nici după prezervative. Călăriţi-vă ca iepurii prin Africa, faceţi câte 5 copii odată, umpleţi-i de jeg şi băteţi-vă nevestele, nu interesează PE NIMENI. Dar nu aici, distruşii zarzavatului.

Vă doresc din tot sufletul subvenţii de la stat înmormântări, să vă omorâţi între voi. Să vă dea vată de băgat în rect, ca să plutiţi, ce ziceţi, vă aruncaţi în Dunăre? Să frece Hitler cazanele cu feţele voastre de spermatozoizi rătciţi. Să vă treziţi cu un grup de satanişti în faţa porţilor şi cu găini decapitate spânzurate de grinzi. Infecţilor!

No comments:

Post a Comment