Recomand cu incredere aceasta casa funerara


Pentru ca nu e deloc usor sa ne confruntam pe cont propriu cu moartea unei persoane apropiate e important sa stim unde gasim sprijinul necesar in acest sens. Casa Funerara Luca poate ajuta pe oricine sa treaca mai usor peste momentele dificile oferind servicii funerare in Bucuresti. Oricand ai nevoie de ceva stii pe cine te poti baza, indiferent de ora sau zi pentru ca serviciile sunt non stop
Servicii complete
Avand acces la servicii funerare complete e mult mai usor pentru orice familie sa gestioneze momentele dificile cu care se confrunta. Casa Funerara Luca si-a propus sa simplifice lucrurile pe cat de mult posibil si ofera tot sprijinul necesar pentru a trece mai usor peste situatiile grele. In acest sens amintim de constatarea decesului, de imbalsamare, cosmetizarea si igienizarea decedatilor, transportul funerar, manipularea decedatilor, dar sunt disponibile si aranjamente florale pentru ca totul sa se gaseasca direct in acelasi loc. Pot fi alese inclusiv pachete pentru parastas si pentru pomana, dar se ofera si servicii de incinerare in Bucuresti. Totodata, prin consilierea pentru obtinerea actelor necesare e mai usor pentru orice familie sa stea departe de birocratie si batai de cap si sa se concentreze pe actiunile care conteaza in astfel de cazuri.
Diferite pachete din care sa alegi
Pachetele disponibile aici au fost special concepute pentru a acoperi nevoile si posibilitatile fiecarei familii. In plus, unele pot fi achitate chiar cu talonul de pensie, ceea ce presupune ca sunt gratuite, iar valoarea lor variaza de la 1250 de lei pana la 1750 de lei, sume restituite integral. Chiar si in cazul celor mai accesibile pachete din punct de vedere financiar, acestea cuprind tot ce este nevoie in cadrul unei ceremonii de inmormantare. Bineinteles, sunt propuse si pachete de lux, care sa acopere toate dorintele, iar acestea pot fi decontate partial din ajutorul de inmormantare. Costurile acestora variaza intre 6000 si 9000 de lei, iar la cerere pot fi modificate in functie de cerinte.
In toate cazurile vorbim de sicrie complet echipate, inclusiv cu lenjerie, setul de orare, cel mic si cel mare si crucea din lemn inscriptionata. Doctorul care constata decesul si se ocupa de imbalsamare este cel care elibereaza si certificatele necesare in acest sens. Urmeaza toaletarea decedatului, cosmetizarea, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, acces la frigider pentru 12 – 14 de ore si nu numai. Si actele joaca un rol important pentru ca in lipsa acestora nu pot fi oganizate ceremoniile, iar Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar pentru a fi cat mai simplu pentru orice familie sa obtina certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere la capela si transport. Totodata, prin sprijinul oferit se poate obtine imediat si ajutorul de inmormantare oferit de stat, cel de care are mare nevoie orice familie.
In orice sector
Serviciile oferite de Casa Funerara Luca acopera orice sector din Bucuresti, dar nu se limiteaza doar la atat, ci sunt disponibile si pentru localitatile invecinate din Ilfov, astfel incat oricine sa aiba acces la servicii de calitate si prin care sa fie mai usoara depasirea momentelor dificile cauzate de moartea celor dragi.
Non stop
De asemenea, acestea sunt chiar si non stop, motiv pentru care aici gasesti sprijinul necesar indiferent de ora din zi si din noapte la care ai nevoie. Fie ca vorbim de o simpla nelamurire, de solicitarea asistentei la obtinerea actelor necesare, posibilitatile sunt nenumarate, iar totul e mult mai simplu la Casa Funerara Luca.
Mai usor pentru orice familie
In concluzie, e mai usor pentru orice familie sa combata durerea cauzata de moartea celor apropiati atunci cand beneficiaza de sprijin din partea Casei Funerare Luca. Implicarea totala si suportul oferit pot tine la distanta momentele grele, iar pentru a ajunge aici e nevoie doar de seriozitate si mult profesionalism, calitati care au fost dobandite de-a lungul timpului. Multi nu stiu ce au de facut in asemenea situatii, dar pentru asta exista suportul oferit de Casa Funerara Luca, care sa ghideze orice familie prin momentele grele si impreuna sa le depaseasca. Prin consiliere de specialitate e mai usor pentru oricine sa treaca prin toate etapele necesare unei inmormantari, totul la cele mai mici costuri sau chiar gratuit!


No comments:

Post a Comment