Motive pentru care merita cu totii sa ne cumparam masini electrice

 Trecerea de la o masina conventionala la una electrica nu este, poate, cea mai usoara decizie, pentru un sofer, insa cei de la Tesla au facut ca autoturismele electrice sa fie „cool”. Inovatia si performantele atinse sunt cu mult peste cele pe care le ofera alti producatori, poate mai cunoscuti. Teslounge nu este afiliat cu Tesla, insa este partenerul ideal pentru romanii care isi doresc sa aiba acces mai facil la autoturismele gigantului american.

Ai mai multe motive pentru care sa te orientezi catre un autoturism electric si mai ales catre unul Tesla. In primul rand, exista o multime de subventii oferite de stat, 45.000 de lei, la care se adauga si proiectul Rabla Clasic care vine cu o reducere suplimentara de 6.500 de lei, ceea ce presupune ca vei ajunge sa cumperi un autoturism electric nou cu circa 11.000 de euro mai ieftin fata de pretul de lista. In acest sens putem adauga si reducerile fiscale care nu sunt deloc de neglijat.

In al doilea rand, electricitatea este o resursa mai accesibila din punct de vedere financiar decat carburantii clasici. Cu o masina electrica ajungi sa economisesti bani la fiecare drum parcurs, motiv pentru care merita sa apelezi la Teslounge si sa descoperi mai multe informatii despre finantarea Tesla.

Sa conduci orice masina Tesla rulata sau noua, experienta este aceeasi si este inedita. Masinile sunt foarte versatile si se adapteaza la stilul oricarui sofer, fiind rapide, silentioase si usor de condus. In plus, Tesla aduce mai multa siguranta pe strazi datorita sistemelor sale de siguranta incorporate. Mai mult, sunt incluse si o multime de sisteme care fac viata mai frumoasa soferilor, ceea ce presupune ca sofatul devine o adevarata placere pentru toata lumea.

Bineinteles, acestea sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator tinand cont de faptul ca emisiile sunt zero, in comparatie cu masinile alimentate cu motoare Diesel sau pe benzina. Explotoarea acestor autoturisme este mult mai ieftina, iar investitia se amortizeaza in decurs de numai cativa ani.

Descopera, prin intermediul Teslounge, cele patru modele Tesla care sunt acum mai aproape de toti soferii romani. Model 3 este cel mai accesibil din punct de vedere financiar si propune o autonomie generoasa si o experienta foarte placuta la condus. Mai departe, Model X si Model Y sunt special concepute pentru familisti intrucat sunt mult mai spatioase si, in plus, vin cu performante superioare, inclusiv o autonomie mai mare. In schimb, la capitolul autonomie Tesla, Model S este lider, iar acesta se apropie de cifra de 850 de kilometri cu fiecare „plin”.

Apeleaza la Teslounge unde ai ocazia de a face un test drive cu Tesla, asa ca alege modelul care te atrage si afla tot ceea ce te intereseaza!

No comments:

Post a Comment