Amsterdam, orașul în care poți ajunge chiar de Crăciun

Dacă v-ați planificat un city break în Amsterdam și vreți să aflați ce anume puteți vizita aici, astăzi ne-am gândit să vă oferim o lista cu cele mai interesante atracții turistice pe care merită să le vedeți în capitala Olandei.

Plin de cultură uimitoare, viață de noapte incredibilă, muzee, acesta este un oraș pe care nu trebuie să-l ratați când vă gândiți la un city break în Amsterdam, unul din cele mai frumoase orașe europene. Un lucru foarte frumos în Amsterdam este că este un oraș pentru toată lumea, mai ales când vine vorba de un loc unde să te relaxezi. Indiferent de ceea ce cauți lux, modern sau clasic – cu siguranță vei găsi un loc confortabil, potrivit pentru tine.


Amsterdam este frumos ziua, dar noaptea, când apune soarele, magia chiar începe să se dezlănțuie. Plimbați-vă pe străzile pietruite ale orașului, luminate cu lumini romantice și bucurați-vă de romantismul unui oraș cuceritor. Fiecare are propriile idei despre ce să se aștepte când vizitează Cartierul Roșu, dar dacă ești în Amsterdam, merită cu siguranță o vizită de seară. Când se întunecă, luminile de neon se aprind, luminând toate străzile. Atmosfera se simte mai mult ca un carnaval, iar pentru a scăpa de mulțime, poți oricând să evadeze pe o stradă laterală și într-unul dintre numeroasele restaurante ale orașului.

La prima vizită, Amsterdam poate părea un oraș care nu are multe secrete rămase nedescoperite. Cu toate acestea, poți avea norocul să descoperi câteva dintre puținele locuri ale orașului care nu au fost bătătorite. Pentru a scăpa de mulțime, puteți să mergeți la sofisticatul Door 74, unul dintre primele baruri în stil speakeasy din Olanda. „The Butcher” are câteva locații în oraș, care vă oferă niște burgeri extraordinari.

Dacă îți place cultura noaptea, atunci ar trebui să profiți de faptul că multe dintre muzeele și galeriile din Amsterdam rămân deschise până târziu în weekend. Muzeul Van Gogh și Muzeul Stedelijk sunt deschise până vineri la ora 22.00. Film Muzeul Eye este deschisă până la 23 vineri și sâmbătă. Dacă se întâmplă să vizitați în noiembrie, Amsterdam crește cu adevărat avantajul cultural cu „Noaptea muzeelor”. În prima sâmbătă a lunii, aproximativ 50 de muzee își deschid porțile între orele 19:00 și 2:00. Cu evenimente speciale, concerte, turnee și spectacole, este o noapte care nu trebuie ratată. De asemenea, există o mulțime de mâncare și băuturi delicioase care să te țină activ toată noaptea.

Rezervă-ți chiar acum un city break în Amsterdam și bucură-te de farmecul unui oraș boem, care are multe să îți ofere chiar și preț de doar câteva zile. Fabrica de Vacanțe este aici să vă prezinte cele mai bune oferte, așa că, profită din plin de ele!

 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment