Iarna vine cu ghetuțe pentru copii de calitate de la Ariana Baby Shoes

Există atât de multe modele de ghetuțe pentru copii în magazine, încât nu este întotdeauna ușor să știi să alegi perechea potrivită. Astfel, Ariana Baby Shoes îți oferă câteva sfaturi care să te ghideze. Întâi de toate, copilul care încă nu merge, nu trebuie să poarte pantofi. De regulă, înainte de vârsta de 8 sau 9 luni (când unii copii încep să se ridice și vor să facă primii pași), pantofii sunt folosiți doar pentru a-și proteja picioarele de frig sau de asperitățile de pe podea. Este deci necesar să alegeți un pantof foarte flexibil, care să nu împiedice mișcarea picioarelor, precum papucii din piele. Alegând ghetuțe pentru copii de la Ariana Baby Shoes, îi ajuți pe copii să poată să facă primii săi pași fără să simtă că are ceva greu în picioare, ce i-ar putea îngreuna deplasarea.

Când bebelușul începe să se agațe de mobilier pentru a se mișca sau când începe să meargă, este indicat să-l lăsați desculț cât mai des pentru a contribui și mai mult la dezvoltarea corectă a picioarelor sale. Mersul desculț permite mușchilor mici din picior să lucreze. Acest lucru dezvoltă copilului stabilitatea, echilibrul, coordonarea și forța musculară. Prin urmare, nu este necesar să purtați pantofi în interiorul casei pentru un bebeluș care învață să meargă, dar este necesar să aveți la îndemână o pereche de ghetuțe pentru copii, mai ales atunci când vine sezonul răcoros.

Lăsând copilul să meargă desculț pe diferite suprafețe, spre exemplu prin iarbă, în nisip, pe un covor, pe saltele, în pat, acesta își exersează și capacitatea de a-și percepe corpul în spațiu.

Copilul tău are nevoie de ghetuțe pentru a-și proteja picioarele, de exemplu atunci când se plimbă afară sau în locuri publice. În acest caz, primii săi papuci ar trebui să fie ușori, flexibili și să aibă talpa căptușită. De asemenea, ar trebui să fie bine lucrate în jurul călcâiului pentru a împiedica piciorul să se miște în interiorul pantofului atunci când merge.

Unele studii au arătat, de asemenea, că purtarea pantofilor are anumite beneficii pentru copii mici. Le dă încredere și îi încurajează să facă pași, așadar, merită să cauți ghetuțe pentru copii la noi pe site, arianababyshoes.ro.

Pentru a alege marimea potrivita, iată tehnica ideală pentru a găsi o mărime bună la ghetuțe pentru copii:

  1. Scoateți talpa falsă din interiorul pantofului;
  2. Așezați talpa falsă pe pământ și rugați copilul să pună piciorul pe ea când stă în picioare. Degetele de la picioare nu trebuie să iasă din părțile laterale ale tălpii în lățime;
  3. Un spațiu de aproximativ 1 cm ar trebui să rămână liber între cel mai lung deget și capătul tălpii pentru a permite piciorului să crească.

 

 

No comments:

Post a Comment