La ce trebuie să fim atenți atunci când cumpărăm cauciucuri iarnă 205 55

Anvelocors vă prezintă astăzi noile cauciucuri de iarnă 205 55 R16, cele care vă oferă siguranță maximă în timpul condusului, atunci când o faceți pe timp de iarnă. Mai mult decât atât, aceste cauciucuri de iarnă 205 55 R16 vă oferă protecție sporită împotriva riscurilor de acvaplanare.

Cu cât canlurile benzii de rulare sunt mai largi, cu atât pot scurge mai bine cantități mari de apă. Acest lucru optimizează contactul dintre anvelopă și șosea, pentru o siguranță sporită pe carosabil umed.

Manipulare superioară pe suprafețe umede generată de cauciucurile de iarnă 205 55 R16

Compusul de cauciuc al anvelopelor de ploaie oferă o aderență mai bună, în timp ce dimensiunea și rigiditatea materialului împiedică deformarea acestora pe măsură ce trece timpul. Aceste două avantaje garantează o manevrabilitate mai bună, mai ales la viraje pe drumuri ce prezintă umezeală.

Cauciucurile de iarnă 205 55 R16 oferă tracțiune foarte bună pe zăpadă

Multitudinea de lamele din interiorul cauciucului favorizează distrugerea zăpezii, pentru o tracțiune superioară.

Designul cauciucurilor ce prezintă modele longitudinale al canelurilor laterale îmbunătățesc performanța de frânare, aderența în viraj și asigură o bună evacuare a apei și a noroiului. Astfel, cauciucurile de iarnă 205 55 R16 asigură o tracțiune excelentă și o rezistență mare la rulare. Cele trei caneluri longitudinale permit evacuarea apei și stabilitate în condiții de zapadă abundentă. Mai mult decât atât, ele oferă o aderență excelentă, minimizează frecarea și reduce rezistența la rulare.

În plus, cauciucurile 206 55 R16 au aprobarea standard. 3PMSF. Această etichetă, espusă pe lateralul anvelopei printr-un fulg într-un munte, arată că acest tip de anvelope îndeplinește standardele europene definite pentru o anvelopă eficientă în condiții de iarnă.  Această certificare face ca avelopele de iarnă să fie conformă cu legile ce prevăd regulile de circulație în condiții de iarnă în România.

Cumpărarea anvelopelor de pe Internet nu a fost niciodată mai ușoară decât este astăzi când ai la doar un click distanță, pe anvelocors.ro, cauciucurile de iarnă potrivite pentru autoturismul tău. Este indicat să alegi un tip de anvelopă care să fie neuzată, pentru că sunt multe oferte care pretind a fi mai ieftine, dar pe care nici măcar nu le puteți folosi pe parcursul unui sezon.

Înainte de a comanda, trebuie să verificați dacă anvelopele corespund autovehiculului dumneavoastră și dimensiunilor acestora, precum lățime, înălțime, diametru, indice de viteză, indice de sarcină. În altă ordine de idei, merită să vă îndreptați atenția și către anul de fabricație al cauciucurilor pentru care optați, pentru că și acest detaliu este important atunci când comandați cauciucuri de iarnă 205 55 R16.

Cert este că dacă alegeți magazinul nostru, siguranța produselor este garantată!

 

 

No comments:

Post a Comment