Alege cabinetul stomatologic Stoma Urgent pentru plombele dentare de care ai nevoie

Ce trebuie să ştii despre plombele definitive

Nu puţine sunt cazurile în care durerile insuportabile de dinţi, de măsele sau chiar sensibilităţile la cald şi la rece ne-au determinat să ne programăm imediat pentru o vizită în cadrul unui cabinet stomatologic. Cauzele acestor dureri sau sensibilităţi sunt multiple, însă printre cele mai cunoscute se numără fracturile dentare, abcesul dentar, cariile netratate şi, implicit, infecţiile provocate de acestea. În funcţie de fiecare caz particular în parte şi de natura afecţiunii, medicii specialişti pot recomanda mai multe tratamente pentru prevenirea şi combaterea acestor dureri, printre care se numără şi aplicarea unei plombe definitive.

Plomba dentară (obturaţia) este una dintre cele mai eficiente metode prin care se poate reconstrui un dinte sau o măsea, afectate şi deteriorate de prezenţa cariilor sau a altor traumatisme, astfel încât acestea să îşi recapete forma şi funcţiile normale vitale. Întreaga procedură de obturaţie presupune îndepărtarea ţesutului dentar afectat, curăţarea şi igienizarea zonei dureroase şi umplerea cavităţii rămase cu material de obturaţie (plombă definitivă). Mai mult, în funcţie de gradul de dificultate al reconstrucţiei sau de locul obturaţiei, medicul dentist va recurge fie la plombe definitive din aur, argint sau porţelan, fie la o plombă definitivă din compozit, de culoare dintelui natural.

Cât costă o plombă definitivă

În cazul în care te întrebi care este preţul pentru o plombă definitivă, află că nu există un răspuns universal valabil pentru toate persoanele. Şi asta deoarece estimarea preţului se face ţinând cont de o serie de factori care pot să difere de la caz la caz, precum: profunzimea cariei dentare (superficială, medie, profundă), afectarea nervului, tipul de material de obturaţie necesar, cantitatea de material folosită etc.

Obţine rezultate pe termen lung alături de Stoma Urgent

Dacă şi tu faci parte din categoria pacienţilor care se confruntă cu carii dentare şi cu durerile greu de suportat provocate de către acestea, nu mai sta pe gânduri şi programează-te pentru o plombă definitivă în cadrul cabinetului Stoma Urgent din Bucureşti. Aici vei avea parte de profesionalism, responsabilitate şi siguranţă la cote maxime, şi asta datorită medicilor stomatologi cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniu, Rădulescu Dan Ovidiu şi Rădulescu Tiberiu, care oferă tuturor celor care le calcă pragul cele mai moderne şi potrivite soluţii şi tratamente, la un raport calitate-preţ de-a dreptul avantajos şi competitiv.

În ceea ce priveşte procedura aplicării unei plombe definitive, echipa Stoma Urgent va avea grijă să nu simţi nicio durere şi va recurge la anestezie, totul pentru ca tu să te simţi cât mai confortabil şi să scapi odată pentru totdeauna de frica de dentist. Mai mult, din moment ce alegi acest cabinet, vei avea posibilitatea să te bucuri chiar şi de curăţarea mai multor carii într-o singură şedinţă, ceea ce înseamnă vizite puţine şi eficiente şi un zâmbet mai sănătos şi mai frumos în fiecare zi!

No comments:

Post a Comment