De ce să alegi pardoseală Purmo?

Pardoseala Purmo este  concepută pentru a se potrivi oricărui proiect de renovare a casei și oferă o gamă largă de beneficii. Acest tip de pardoseală Purmo are cele mai mici costuri pe ciclul de viață dintre orice sursă de căldură și sunt un plus atractiv, rentabil și eficient din punct de vedere energetic pentru orice casă. Pardoseala Purmo poate fi integrată rapid și ușor în orice sistem existent, cu puțin efort, fără dezordine, întreruperi sau lucrări de construcție complicate. De fapt, radiatoarele Purmo pot fi conectate la conducte și echilibrate, gata de utilizare, în doar câteva ore.

Iată câteva avantaje pe care le aduce achiziția pardoselii Purmo!

1.     Eficiență mai mare cu temperaturi mai scăzute ale apei

În sistemele de apă cu temperatură scăzută, caloriferele Purmo vă sporesc confortul interior și eficiența energetică totală. În același timp, cresc eficiența generării de căldură și reduc pierderile din sistem.

2.     Potrivit pentru orice climat

Oriunde te-ai afla, pardoseala Purmo este ideală. Nu contează ce vreme este afară, o casă bine izolată poate fi întotdeauna încălzită la o temperatură confortabilă cu calorifere cu temperatură scăzută.

3.     Cost energetic mai mic

În sistemele de apă cu temperatură scăzută, radiatoarele Purmo folosesc mai puțină energie pentru a funcționa eficient, menținând o temperatură confortabilă de 20°C cu radiatoarele setate la temperaturi de sistem de 45/35°C, reducând astfel factură de energie

4.     Confort mai mare

Cu o combinație unică de convecție și căldură radiantă, un calorifer de temperatură scăzută asigură o temperatură constantă plăcută. Nu există curenți de aer și nici un sentiment de aer „uscat”.

5.     Compatibil cu incalzirea in pardoseala

Atunci când este combinată cu calorifere cu temperatură scăzută, încălzirea prin pardoseală poate atinge niveluri optime atât de eficiență, cât și de confort.

6.     Control eficient și eficient al climatului interior

Pardoseala Purmo reacționează rapid la semnalul de temperatură necesar de la termostat, distribuind căldura rapid, silențios și uniform. În câteva minute, temperatura camerei este la un nivel constant.

  1. Susțin pentru surse regenerabile

No comments:

Post a Comment