Cum alegi cel mai bun loc pentru o nuntă?

Indiferent dacă alegeți o plajă relaxantă sau o sală de bal mare, locul pe care îl alegeți pentru ziua cea mare dă cu adevărat tonul întregului lucru. Când vine vorba de alegerea unui loc pentru o nuntă, există o mulțime de lucruri la care să te gândești și întrebări la care să răspunzi. Cât de mare este nunta? Afară sau înăuntru? Ce zici de fermecător? Odată ce tu și partenerul tău te-ai hotărât asupra elementelor de bază ale nunții tale, poți restrânge numeroasele locații pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine. Iată o listă pas cu pas despre cum să alegi un loc de nuntă, de la început până la sfârșit.

Alege unde vrei să te căsătorești.

Nunțile se țineau în orașul natal al miresei când părinții și bunicii noștri erau tineri. Acum, totuși, îți poți avea nunta oriunde, cum ar fi în orașul natal al partenerului tău, în orașul în care locuiești, într-un loc preferat de vacanță sau într-un loc în care ți-ai dorit întotdeauna să mergi. merge. Există multe avantaje pentru a avea o nuntă acasă, dar există și avantaje pentru a avea o nuntă în altă parte. De cele mai multe ori, ar trebui să alegi locația generală pentru evenimentul tău, deoarece aceasta afectează orice altceva, de la bugetul tău până la mâncarea pe care o servești.

Alegeți dacă doriți ca atât ceremonia, cât și petrecerea să fie în același loc.

Chiar dacă este convenabil să aibă atât ceremonia, cât și recepția în același loc, unele cupluri ar prefera să le aibă în încăperi diferite. Acest lucru se face de obicei pentru ca tinerii căsătoriți să își poată avea ceremonia religioasă într-o biserică, dar se poate face și la restaurant. Este important să decideți dacă doriți ca ceremonia și recepția să aibă loc în același loc sau în locuri diferite.

Aflați cât puteți cheltui

Unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți un loc de nuntă este cât doriți să cheltuiți pentru el. Locația și mâncarea ajung să coste aproximativ jumătate din bugetul nunții. Cât de mult cheltuiți într-un loc depinde de locul în care doriți să vă căsătoriți. De exemplu, închirierea unui loc într-un oraș mare poate costa mai mult decât închirierea unuia într-o zonă rurală. Events Garden, o sală de evenimente din Ploiești, este locul perfect pentru nunta pe care o dorești și se va potrivi perfect în bugetul tău. Nu sunt multe locatii inedite de nunta in Ploiesti, dar, cu siguranta, Events Garden este unul!

No comments:

Post a Comment